4 Şubat 2013 Pazartesi

Bir Hafta Sonunun Ardından...



Günlerdir süren soğuk, yağışlı havanın ardından güneşle uyanmak ruhu yıkayıp, iyileştiriyor insanı. Daha bir güzel mi bakıyor insan çevresine ya da ben mi öyleyim tam bilmiyorum. Bir de nefis mavisiyle deniz eşlik etti mi güneşe değmeyin keyfime. Galiba hepimiz böyleyiz. Böyleyiz ki güneşi görür görmez atıvermişiz kendimizi sokaklara geçtiğimiz hafta sonunda.



Anacığım ve arkadaşlarıyla ilk durağımız deniz kıyısındaki Sevgi Kafe oldu. Pidemizi yerken ve yedikten sonra manzara, eğlenen çocuklar, gençler ve hatta yaşlılar da dahil olmak üzere her yaştan insanı seyretmek ayrı bir güzel. Seviyorum hafif deniz rüzgarıyla yürümeyi, seyretmeyi, yenilenmeyi. 


Pazar günü de hava nefis olunca duramadık evde. Bu seferki durağımız Enis’in Mutfağı’nda geç kahvaltıydı. Nefis otlu gözlemesinden yemeden olmazdı. Su böreği ve otlu böreğinden de ve ıspanak dıblesinden de... Çayla birlikte parkın yanında keyifli bir kahvaltıyla keyfimize keyif kattık desem. 


Gün yürüyüş, güneşi doya doya içimize çekmekle devam etti. Hep böyle güzel hafta sonlarında güzelliklerle ve güneşle birlikte olmak dileklerimle… 

4 yorum:

  1. Sürekli kapalı hava gerçekten insanı keyifsizlendiriyor. Her geçen gün bahara biraz daha yaklaşıyoruz diye moral buluyorum!

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir gün geçirmişsiniz. Kışın ortasında baharı yaşamışsınız. Pidelere, gözlemeler imrenmedim desem yalan olur. Ayrıca Samsun'un güzelliklerini de paylaşmışsınız. Afiyet olsun size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle oldu şehrin deniz kıyısındaki park alanlarını seviyorum :) buyrun bu arada samsuna

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...