3 Ocak 2013 Perşembe

LÖSAM



Vakıflar Bankası
Samsun OMÜ Şubesi
0015 800 97 2887 7017

Ziraat Bankası
Samsun OMÜ Şubesi
1479/9712418 - 5001


Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Samsun merkezli, hasta çocuklarımız için fedakarca çalışan bir dernek. Birkaç yıldır kulağıma çalınan, yakın zamanda ise tanışma ve organizasyonlarına katılma mutluluğunu yaşadığım bu derneğin yaptıklarını öğrendiğimde şaşırmadım desem yalan olur.



Uzak şehirlerden gelen ve maddi durumu iyi olmayan hastalara barınacak ev sağlıyorlar. Düzenli olarak para veriyorlar. Çocuklarımıza biraz olsun moral sağlamak için partiler veriyor, gelir elde etmek için çaylar, kermesler tertipliyorlar.  


Lösemi tedavi edilebilen bir hastalık. Ancak uzun ve dikkatli bir tedavi gerektiriyor. Bu da sürecin oldukça masraflı olmasına neden oluyor. Pırıl pırıl gözlerle bakan tüm çocuklarımızın sağlıklarına kavuşmaları, yaşıtlarının yapabildikleri her şeyi yapabilmeleri yürekten dileğimiz.

Çocuklarımızın gülen gözlerle bakabilmelerini sağlamak, kahkahalarına eşlik edebilmek hepimizin elinde yapılacak ufacık yardımlarla hem de… 



6 yorum:

  1. Ah yavrularım ve derneğe teşekkürler. Biz bebeklerinden aldık. Yetmez tabi ama geçen ay mıydı bişey daha yaptık. Bütçemiz kararında her ay biyere artık.

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii canım herkes bütçesi kararında birşeyler yapsa zor durumda olan kimse kalmaz bence ...

      Sil
  2. merhaba..paylaşımın için teşekkürler,hatırlattığın için..

    YanıtlaSil
  3. Mineciğim o çocuklara hiç dayanamıyorum her zaman onlar için birşeyler yapma çabasında bulunurum, keşke herkes o duyarlılıkta olsa. ama bizler bir şekilde bunu bloglarımızdan duyurarak yayarak küçük te olsa katkıda bulunabiliriz. bu vesile ile yeni yılın önce sağlık mutluluk huzur ve bol para getirmesini dilerim sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağlık herşeyin başı gerisi hikaye, mutluluk ve para da sonra gelse iyi olur tabii : )

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...