14 Ocak 2013 Pazartesi

Korkusuz Meles - Görkem Yeltan



Gecenin bir yarısı kitaplıktan kolay okuyabileceğiniz bir kitap alırsınız bir çocuk kitabı mesela. Hani sizin de masal denemeleriniz vardır ya arada bir okumak hoşunuza gider çocuklar için yazılmış kelimeleri. Zihninizi dinlendirirken hayal gücü sınırlarınızı da zorlarsınız.

Bir yer altı dünyasına adım atarsınız mesela. Büyüksünüzdür ya imkansız sözcüğüyle kirlenmişsinizdir bir kere, mantık hakimdir dünyanıza. Yani ilk başta ama nasıl olur dersiniz, içiniz kararır bir anda. Oysa siyahın güzellikleriyle yaşayan, siyahtaki bin bir rengi gören, onunla mutlu olanların dünyasıdır burası. Yeryüzünün tüm keşmekeşinden uzakta yeraltında mutlulukla yaşamaktadırlar yani Malina’da.

Korkusuz Meles ve arkadaşı Elik olay çözücüdür. Her şeyin harika olduğu dünyalarında olay olmasa da onlar bu işi yapmakta diretmektedirler, sevdikleri için. Ve bir gün ofislerine güzeller güzeli bir kadın girer. Onlara sunduğu kıskançlık, aşk, zeka, mutluluk duygularıyla birlikte… 

5 yorum:

  1. elimdekiler bitmeden başka kitap almak istemiyorum...
    ama yazdım bir köşeye :))

    YanıtlaSil
  2. sevgili mine,
    ilginç az önce twitter'da görünce araştırdım görkem yeltan'ı.
    artık hiç bir yerde oynamıyor, nerelerde ne yapıyor diye merak etmiştim kiii, bir sürü çocuk kitabı yazmış olduğunu öğrendim! şimdi de burada rastlıyorum!
    tesadüfleri seviyorum;)

    YanıtlaSil
  3. Hımm bilmiyordum.
    Ne yapmış, çocuğu olmuş da mı gönül vermiş yoksa??

    Dedikoducu anne

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...