25 Kasım 2012 Pazar

İzmir'de Daracık Zamandan Taşan Keyifli Anlar


Onca zaman yaşamama rağmen özlemediğim kentlerden malesef İzmir. Ama iş üniversite arkadaşlarına gelince durum değişiyor benim nazarımda. Neredeyse günübirlik atlayıp gidecek kadar özlemişim herkesi, özellikle de kız kıza toplantılarının keyfine diyecek yok. 



Facebookta toplantı fotoğrafları bolca paylaşılırken yediklerimiz de yemek günlüğümle benim aramda olsun ama değil mi ? Uçaktan iner inmez  karşılayan Deniz'imle keyifli güne başlamış olduk. Her ne kadar üniversiteden arkadaşım olmasa da üniversite arkadaşımın kardeşi olarak ne çok şey paylaştık canımla. İlk durak Alsancak'tan. Keyifli bir sokak kafesinde, keyifli sohbet, haberler eşliğinde keyfimize baktık bir güzel. Sonra çay keyfi, sonra yürüyüş, dar zamanda olabildiği kadar. Canım benim hediyemi bile unutmadı. Gelen olarak benim almam gerekirken. 


İzmir'den manzaralar üstte, Kıbrıs Şehitleri'nden. Üniversiteden kızlar gurubumuzla Efes Oteli altındaki Midpointte buluştuk. Altı kişi gülmekten konuşamadık desem. Bu arada Midpoint servisi ve yemekleriyle tam not aldı benden. Bu geziden denemek istediğim tarifler kaldı aklımda, tabii yiyebildiğim ve görebildiğim kadar. Diğer buluşmalarımızın organizasyonu çoktan yapıldı. Hep böyle mutluluk, bol sohbet, sağlıkla buluşalım inşaAllah.  

6 yorum:

  1. Ah Mine ciğim uzun zamandır göremediğim arkadaş grubumu çok özlettin bana.İmrenerek okudum.Görseller harika.Senin adına sevindim tabi ,bakma özlemli cümlelerime.Fırsatını bulmuşken yazıverdim.Darısı en kısa zamanda bana diyorum ve sevgiyle kal.Güzel yorumlarını özledim diye de dip not düşüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. darısı en kısa zamanda başına bu aralar günlükler arasında dolaşmayı özleten bir yoğunluğum vardı en kısa zamanda geliyorum : ) sevgiler

      Sil
  2. Adaşım İzmire gelmiş harika vakit geçirmişsin keyfiniz hep daim olsun sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. En üstteki tabaktaki döner değil. Nedir acaba? Görünüşü dayanılır gibi değil bu saatte. :)) Ne kadar güzel vakit geçirmişsiniz sevdiğiniz insanlarla. İşte bence bu anlar insanın yaşamını uzatıyor. Hep böyle keyifli kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kebap diyeyim tam adını unuttum almayı ama altında çıtır tel şehriyeler vardı akıllara ziyan : ) teşekkürler

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...