4 Mayıs 2012 Cuma

Kıymetli Ödüllerim


Çok seviyorum hediyeleşme etkinliklerini, mimleri, ödülleri, karşılıklı paylaşım içeren her türünü seviyorum günlük aleminin. Ama örneğin mim ya da ödül gibi değerli paylaşımlar geldiğinde biraz düşüneyim, güzel birşeyler olsun derken yazmayı da geciktiriyorum hiç istemeden.
Hele de bu aralar taşınma derken iyice unutkan oldum, taşınma değil sadece derdim gideceğimiz evin  tadilatları da girdi araya. Bir de hafta sonu gelecek can misafirlerimiz. Hepsi tatlı telaşlar biliyorum ve çok kıymet verdiğim ödüllere yer vermeyi geciktirdiğim için çok özür diliyorum. Yazılarını keyifle takip ettiğim sevgili Meralde detaylar ve Heden'de ve Vuslat da. ( direk bana vermese de yorumlara bırakmış ya yeter  :) ) Uzun yıllar hep birlikte paylaşalım çok yönlü yazılarımızı, sevinçlerimizle, sağlıkla, güzelliklerle...
"sayfama yabancı foto ya da resim almamaya çalışıyorum nedense, hepimize bu güzel çiçekleri armağan etsem kabul eder misiniz öpücüklerimle ) 

9 yorum:

  1. Buradan haberleşmek daha iyi sanırım :) kargonuzu salı günü vereceğim ancak karasız kaldım iskender palanın şah ve sultan ı mı yokda Od romanını mı istersiniz?

    YanıtlaSil
  2. çiçekler harika :)) taşınma telaşları da zevkli fakat yorucudur. kolaylıklar diliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim daha çok ustalar ve kazıklanma kısmı zor galiba : )

      Sil
  3. Ben de yarın satın alıp Salı günü göndereceğim mine hanım. :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ettim ben.
    Taşınma ve tadilat, Allah kolaylık versin.

    Öperim.
    Mutlu anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  5. Selam Mine, sana bir ödülüm var, beni ziyaret etmeni bekliyorum.

    Hoşçakal.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...