Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) çok hoş bir yer. Tasarımından, konukseverliğine herşey inceden inceye düşünülmüş. Balık hakkında herşey katıldığım ilk workshop ve Korhan Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. İstanbul'a gidişlerimde ajandalarımızı uydurmak hoş olacak.
Not : Fotoğraflar Onur Dilgimen'e aittir.
Ne güzel ayrıntıları paylaşırsın..
YanıtlaSilreyhane;tarifler yakında : )
YanıtlaSilBen daha fazla detay isterem.
YanıtlaSilMeraklı anne Çiğdem
OğlakKızları; balık yaptık işte : )PP şaka şaka tarifleri deneyeceğim en kısa zamanda ...
YanıtlaSilMine harika birşey yapmışsın, yolculuğuna bir de workshop eklemişsin..düşününce neden olmasın aslında araya sıkıştırabilirim diyor insan?
YanıtlaSilsüpersin!!
ZehraGürgen;evet ya çok güzel oldu ...
YanıtlaSil4 göz ilen bekliyorum.
YanıtlaSilMeraklı anne Çiğdem