10 Temmuz 2011 Pazar

Atlı Spor Tesislerinde Pide

Atlı Spor Tesisleri adını duyduğum ama hiç gitmediğim hatta yerini bile bilmediğim bir yerdi. Geçenlerde bir tanıdığımız pidesini övünce e hadi gidelim dedik dün. İyiki de gitmişiz. Samsun'a hiç bu kadar yukarıdan bakmamıştım. Üniversite çıktığım en yüksek mekandı, oraya bile Kuşbakışı bakmak çok acayipti : )


Komik olan hafif serin bir ortamda karınlarımızı doyururken fotoğraflar için abime güvenip ortada kalmış olmam : ) Genelde kendi bilgisayar çalışmaları için "doku" çekmiş.




Neyseki bu şeker ponyleri çekmiş. Bu arada o sıcakta at binmeye gelen genç bayanlar çok hoştu. Ponylerin üstündeki tatlı küçükleri izlemesi de çok keyifliydi.






Bir ara abim aaa salyangozlara bak deyince yok canım onlar çiçektir dedim. Gerçekten de buna benzer bir çiçek var. Ama bunlar salyangozdu.




İkimizde dayanamayıp çektik minelerin üstüne biriken bu ufacık salyangozları : )





Pidelere gelince özellikle kıymalı gerçekten çok iyiydi. Biraz yanmış da olsa kıtır kıtır olması çok hoşumuza gitti. Atlı Spor Tesisleri hoş bir yer. Eminim daha da güzelleşecektir.Tek sorunu araba olmazsa gitmenin çok zor olacağı. Çünkü herhangi bir toplu taşım aracı yok, taksi de uzak olduğu için biraz fazla tutuyor.Oraya gittikten sonra gönlünce yenip içilebilir, fiyatlar belediyenin diğer tesisleri ayarında...

2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...