17 Nisan 2015 Cuma

Hediye Kavanozlarım ve Günlerle Gelenlerden...



Limonataların büyük kavanozlarda ikram edilişini çok sevmiştim. Bir türlü kısmet olmadı eve almak. Bir arkadaşın fotoğraflarına bakarken içlerine puding konmuş daha küçüklerini görünce almalıyım diye tekrar söylendim kendi kendime. Arkadaşım, dur ben alırım sana dedi ve ertesi gün çoktan almıştı bile. (Tabii ki bu hızı gençliğine veriyorum.) Yüzümde kocaman bir gülümseme, koccaman paketimi aldım. Çok şık hediyelerimin ilk misafirleri, evdeki sütlü ama kakaosuz tatlı istiyoruz isyanını bastırmak için bu ara sıklıkla yaptığım yalancı tavuk göğsü oldu. Dolaba kaldırması, hatta işe yemek götüren ablamla yolculuk etmesi çok kolay olacak. Bu güzel ve ince hediye çoook teşekkür ederim tekrar.

Bu arada fotoğraftaki sürekli elimde olacak nefis bir kitap. Dinler tarihi yolculuğumda bana eşlik etmesini sabırsızlıkla bekliyorum.


4 yorum:

  1. Güle güle kullanın yeni kavanozlarınızı. İlginç ve çok hoş bir sunum.
    Dinler tarihi konusu da en az kavanozda puding kadar ilginç ve keyifli bir yolculuk. İyiye güzele ulaşmak için doğan her inancın kanlı acımasızlığa nasıl evridiğini görmek ise o keyfi yerle bir ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben de bu sabah insan doğasının eninde sonunda bahsettiğiniz kötüye ulaştığını düşünüyordum bu dehşet veriyor her zaman...

      Sil
  2. Oh, ne güzeldir hediye almak. Çift anlamında da kullandım.

    Öperim diyen anne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın düşünülmek ve düşünmek çok güzel ben de öptüm

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...