19 Haziran 2011 Pazar

Yaz Yağmuru Eşlik Ederse Günlere....

Yazı geçireceğimiz balkonu hazırladım bir iki sandalye ufak bir sehpayla. Güneşe göre yer değiştiriyoruz. Akşam üzerleri hafif bir rüzgarla değmeyin keyfimize, bir de sabah çok erken. Evet bu yaz daracık balkonumuz eşlik edecek günlerimize, ürettiklerimize, tüketeceklerimize renk renk çiçekleriyle... 


Hele de arada bir böyle hafiften yağmurla gelen ıslaklık ve serinlik de olursa bir de yanında çay. Bütün gün güneş altında geçirilen günler çoook uzaklarda sanki, oradan oraya koşuşturmalar. Şimdilerde hep gölgeler istiyor canımız. Belki biraz daha geniş bir balkon ama deniz kıyısında ille de ... Böyle bir yazlık da var oysa gidemeyince insan anlamımı kalmıyor deniz kıyısında  bir villanın ... Yakınında istiyor herşeyi insan... Sahi nedir bu melankolik halim, burcum civarındaki  yıllardan beri süren tutulmalardan mıdır, günün anlam ve öneminden midir yoksa?

4 yorum:

  1. Ahh o güneşi henüz göremedik bir türlü:(Daha ilk kez bu sabah pazar kahvaltısı yapabildik balkonda:))Madem bir ev var deniz kenarında durulur mu buralarda yav:))

    Hayırlı haftalar canım..

    YanıtlaSil
  2. Zeynep; : ) herşeyin hayırlısı diyelim : )

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Mine balkon küçük olsun boşver birkaç sandalyeyle de olsa keyfini sürmeye balkın. daha bizde yeni yeni bahçe hazırlıkları içindeyiz. hala sandalyeleri yıkayıp hazır edemedik ama hoş dedimya daha tam oturamadık bile.. O küçücük balkonda saksılarda duvarda neler yetiştirebilirsin eğer istyersen .. Ağaçlar .net e bir göz atıver. yada google da arama yap insanlar düz duvarda sebzeler otlar yetiştiriyor. onun keyfi bambaşka .. güneşli güzel balkon keyifleri olsun. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Şükran;teşekkürler canım siteye bakıyorum hemen : )

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...