29 Haziran 2011 Çarşamba

Bir Heyecan, Bir Heves

Okuldan, derslerden bunalan, koşturup oynamak isteyen çocuğu yönlendirmenin en güzel yollarından biri sipor, hele de  ücretsizse sadece çocuğun ilgi alanını seçip gidip kayıt ettirmek yeterli. Biz de bu  akşam üzeri Samsun'da Yaşar Doğu Spor Salonu'ndaydık  minik adamla
Meğer ne çok dalda açılmış kurslar, kanodan, tenise, okçuluktan, basketbola istenilen kursa ücretsiz yazılıyor çocuklar. Yıllardır da gidenler varmış. Salonda purova yapan iki şekerle anılara döndüm ister istemez. "Anneeee anneee bak" anne bir an bakıyor, yanlışlıkla kafa başka yere dönüyor amanın tekrar "Anneee anneee : ) " Yüzmeyi evde taburede öğretmeye başlayan babacığımın meğer ne çok şişirmişim kulaklarını. Hele de deniz kenarındaysam, çoğu zaman Allah'ım nasıl bu kadar bağırabiliyorlar ve nasıl bu kadar bağırabiliyordum diyorum : ) Öte yandan evdeki mandolinden, fülüte, gitara hatta babacığımdan kalan kemana nasıl dayanıyorlardı peki : )

5 yorum:

  1. çok şirinler yaa:)Benim kızda aktif basketbol oynuyor ve sonuna kadar destekliyoruz.içimiz dışımız basketbol ama güzel yönlenmeler bunlar..

    YanıtlaSil
  2. Hehehee.Gerçekten niye bağırılır ki bu kadar.İlk yüzme tecrübene bayıldım,Bende Peri'ye provamı yaptırsam taburede acaba:)))))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...