Kızarmış Hamur
1 su bardağı yoğurt
2 yumurta
Tuz
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Tüm malzemeler yoğrulur. Kulak memesi kıvamında, yani ele yapışmayacak hale geldiğinde üzeri nemli bir bezle örtülerek 20 dakika bekletilir. Merdaneyle bir parmak kalınlığında açılır. Kare kare kesip sıvıyağda kızartılır.
bu siitedeki herşeyi yemek istiyorum..
YanıtlaSilGayet pratik ve tam öğrenci işi! Çevremde basit ama lezzetli bir şeylerin arayışında olan -özellikle öğrenci tayfası- herkese tavsiye edeceğim. Tabii önce kendim deneyeceğim. :) Afiyet olsun. Paylaştığınız için de teşekkür ederim.
YanıtlaSilessra;hahaha çok şekersin : )
YanıtlaSilSheydosh;bak çok haklısın hıım sabah yapılsa derslere geç kalınır vallahi : )
Çocukluğumda ne yerdik bu hamurlardan.
YanıtlaSilPaptya toplar gelirdim ve hoop çay sofrası hazır. Papatya topladığım yer site, koşturduğum yerde Kozzy diye bir alışveriş merkezi oldu iyi mi.
Yaşlı anne Çiğdem
OğlakKızları; ya sorma ya nerde o bahçeler koşturup ağaçlara tırmandığımız meyveler yediğimiz, çiçekler cısstı bize güller, galalar vs vardı ama öğretmenler gününde falan canım babam demet demet toplar verirdi of of of
YanıtlaSil